Bean Seat

Bean seat ortopedsko sedište stabilizuje karlicu, trup i glavu, a takođe je i jastuk fotelja u obliku popularnih „lejzi beg“ fotelja.

Pozovite za cenu

Kategorija: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Stabilo
Opis
Način upotrebe
Pronađite veličinu

Bean seat ortopedsko sedište stabilizuje karlicu, trup i glavu, a takođe je i jastuk fotelja u obliku popularnih „lejzi beg“ fotelja.

Dozvoljava da se korisnik postavi u dubok sedeći ili polu-ležeći položaj, omogućavajući mu da stabilizuje celo telo.

Zahvaljujući svojoj veličini i obliku, beanseat se prilagođava telu ili, ako je potrebno, pruža korektivni položaj za korisnika. Povećava stabilnost i sigurnost korisnika čak i u stanjima sa visokim napetostima mišića. Omogućuje osobama koje imaju atrofiju mišića da pravilno postavljaju svoje telo i istovremeno ograničavaju nastanak deformacija kičme.

Velika potporna površina omogućava korisniku da se oseća ugodno dok sedi. Osobama koje svakodnevno leže, pruža se mogućnost da promene svoj položaj iz lažećeg u polu-ležeći, čime povećavaju opseg svoje percepcije sveta.
Beanseat smanjuje rizik od nastanka dekubitnih rana prilikom sedenja.

Mogućnost lakog oblikovanja, omogućava Vam da tokom terapije postavite korisnika u pravilan položaj, npr. tokom rada sa logopedom, što korisniku olakšava učešće u aktivnostima. Bean seat je takođe važan element jačanja efekata fizioterapeutske rehabilitacije postavljanjem korisnika u željeni, ispravan položaj. U zavisnosti od stupena stvrdnjavanja, sedište može delovati kao korektivno sedište ili „lejzi beg“ fotelja pružajući mogućnost postavljanja korisnika u opušteni ili aktivni položaj, zavisno od njihovim potreba i sposobnosti.