Dečija neurološka kolica Gemini 2 (model 2022)

Savršen pratilac za porodicu

Šetnja parkom ili porodična večera kod kuće, Gemini 2 pruža potpuno individualno i prilagodljivo rešenje za porodicu. Podešavanje položaja sedišta, promena boje ili dodavanje postolja Bayo stolice. Gemini 2 kolica čine da se osećate kao da je sve moguće!

143.000,00 rsd

Kategorije: , , Rok isporuke: 2 radna dana
Opis
Dimenzije proizvoda

Zahvaljujući našoj jednostavnoj i pametnoj kontroli pozicioniranja (Easy & Smart), možete kreirati ispravan položaj za svako dete. Čak i u mladosti, savršeno sedenje je važno. Zbog toga Gemini 2 omogućava korekcije glave, trupa, kukova i stopala. Sve je to moguće zahvaljujući širokom spektru dodataka za pozicioniranje i opcija za ova kolica.

Potrebna vam je promena držanja tokom dana? Sa opcijom “ReverSeat” na kolicima, sedište se lako može nagnuti zbog smanjenja pritiska, cirkulacije krvi ili samo zbog udobnosti. Pametni sistem bez alata olakšava podešavanje samo povlačenjem ili okretanjem. Ovo omogućava rekonfigurisanje kolica za samo nekoliko sekundi bez potrebe za pronalaženjem alata ili mučenja sa zavrtnjima. Brzo i jednostavno za transport ili skladištenje.

2 stolice za 1: Zamenite ram kolica za nosač neurološke BAYO stolice, menjajući Gemini 2 iz kolica u unutrašnju stolicu sa nagibom. Zabava za aktivnosti za stolom i brzo pogodna za izlet na otvorenom!

BROŠURA (PDF) »

gemini2