Panthera U3

Panthera U3 su aktivna invalidska kolica dizajnirana da vam omoguće da živite što je moguće aktivnije. Pažnja posvećena i najsitnijim detaljima, karakteriše ova kolica proizvođača Panthera iz Švedske.

Pozovite za cenu

Kategorije: , , Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Panthera
Opis

Njegova mala težina u kombinaciji sa stabilnim fiksnim ramom i točkićima sa jedinstvenim profilom na površini gazećeg sloja, čine ova  kolica veoma lakim za manevrisanje.
Ugao sedenja , zajedno sa podesivim naslonom i presvlakom sedišta, kao i funkcijom nagiba naslona se kombinuju da obezbede izuzetno dobru udobnost sedenja.
Tkanina koja se koristi za presvlake naslona takođe je pažljivo odabrana za ergonomsko i udobno sedenje.

Tačka ravnoteže stolice se može podesiti kako biste mogli da pronađete onu tačku koja Vama  nudi osećaj sigurnosti. Dodatna oprema kao što su nasloni za ruke i bočni štitnici imaju jedinstven dizajn i sami možete podesiti visinu i položaj naslona za ruke u prednjem delu bez upotrebe alata.

Mekani gornji deo bočnih štitnika se preklapa kada je opterećen, na primer kada ulazite u ili izlazite iz invalidskih kolica. Možete staviti ruke na bočne štitnike kada se podižete ili spuštate.
Atraktivno integrisani uređaj protiv prevrtanja može se sam sklopiti i rasklopiti dok sedite u invalidskim kolicima.

Panthera U3 ima suženi prednji deo i strmiji ugao oslonca za noge koji daje uspravniji i aktivniji položaj za vožnju u poređenju sa S3.

Transportna težina od 4,48 kg.